Musikalsk opplevelse

Forrige fredag reiste min kjære og eg til Hamar for å høyre god musikk. Eg visste ikkje kva eg gjekk til, men med tanke på at Kaizers har vore ein stor favoritt var eg ganske sikker på at «JanOve» skulle leve opp til forventningane. Og eg kan ikkje sei noko anna enn at det gjorde han med sitt «Spindelvevriff». Nydeleg musikk, tekstar og show. Eg fall veldig for songen Scenario. Anbefalast å oppleve på det sterkaste. Nedanfor ser dokke resten av turneen.

Berre eit lite tips på ein onsdag!

Springerinneklem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s