Så var dei 30 over….

I går gjekk livet mitt inn i ei ny tidsepoke, eller eit nytt tiår er vel meir rett å sei. Eg er ikkje lenger i 30 åra, men komen inn i den velkjende 40 års krisa.

Fekk eit morsomt kort av mor til dagen, der det står beskrive kva som skjedde i 1979, 1999, 2009 med inn limerick til slutt. Artig.

Dei siste 10 åra har vore heilt vanvittige etter mi meining. Det har skjedd ufattelig mykje, og det største er sjølvsagt då eg blei så frisk at eg fekk moglegheita til å bli mamma. At Noah og Erle kom i ein alder av 35 og 37 år. Ingenting kan toppe det.

Feiringa får vente til helga då det er barnefri. Eg har invitert gode venninner til selskap, og gler meg veldig til å møte dei til skravling og heimelaga tapas. Nokre av dei er år og dag sidan sist, så det skal bli ein fornøyelse.

I dag har eg løpt ein herleg tur ute i det fine oktoberværet. Synes for å være ærleg det er godt å sleppe snøen ennå. Det betyr mindre kle på alle mann, unngå å tryne på glatta, snøskuffa får kvile litt til og ein kan løpe på haustlauvet.

Nydelege haustfargar
Slepp akkurat dette….:)
Vakkert på Lillehammer for tida.

Ha ein fin onsdag vidare!
Springerinneklem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s