Pass på!

No er eg endeleg komen til rette i huset, etter intens antibiotikabehandling. Årsaka til infeksjonen er usikker, men eg trur det kjem etter at eg bada så mykje i havet på Kypros. Vi damer skal være litt forsiktige når det kjem til uvante bakterier når det gjeld underlivet. Det er på ein måte «fritt fram» for ulumskheter når du er i vatn. På Kypros er vatnet i tillegg svært salt, og eg budde omtrent i havet. Snorkla, svømte, kasta ball…ja både på dagen og seint kveldstid i mørket. Fordi eg diggar det. I tillegg bada vi veldig nær ei stor brygge der båtar rasa att og fram for å frakte turistar på ulike aktivitetar. Då eg kom heim starta det først med såkalla herpes under munnen, så fekk eg eit sår under eine tåa som ennå ikkje har grodd, og forrige onsdag infeksjon i egglederen med enorme smerter.

No skal eg ikkje seie sikkert at dette er den fulle sannhet, men legen var overhode ikkje uenig i resonnementet, og spurde meg før eg ymta om dette om eg hadde vore i utlandet nyleg. Det stemte bra. Eg er likevel ikkje skeptisk til å bestille den same turen til neste år, men då kjem eg til å bli flinkare til å skylle meg godt i dusjane som står like ved solsengene. Det var eg dårleg på. Og for det eg veit eller ikke veit, kan eg ha gått med infeksjon i kroppen før eg reiste. Uvisst.

Vel, no skal eg gjennomføre 10 dagar til med antibiotika, så magen skal få kjørt seg litt til…Ikkje det beste for fordøyinga kan du sei..Elles blir det jobbing, barn og ta det med ro. Og sjølvsagt håpe på at «styggheita» forsvinn heilt.

Springerinneklem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s