Tålmodighetsprøve

Dag 3 Sykehuset Innlandet:
No får eg verkeleg testa den bedregelege tålmodigheita eg eigentleg har. Og eg må nok presse den enno lengre.

Det blir som eit eige samfunn, det å ha kvite frakkar rundt seg, eit lite rom å gå til og sjå ut på byen der du vanlegvis » er fri» som fuglen. Det skyvast sengar i alle retningar med sjuke menneske, både eldre og unge. Utsikten min går rett på sjukehushelikopteret, noko som var i full sving i går. Det kjem stadig inn nokre som skal ta blodtrykk, blodprøver og sette inn antibiotika. Midt på natta får eg besøk med spørsmål om eg har det bra, og om eg treng smertestillande. Og den første natta fekk dei køyrd seg til rommet mitt, då eg svetta ut tre laken, tre dynetrekk og tre putetrekk. Fekk ikkje den beste søvnen då nei. Og ein eventuell søvn for dei også blei sikkert godt opphakka.

Så kva skal ein gjere mellom all ventinga. Dagane blir lett lange når du ikkje er dauesjuk og ligg neddopa i morfin?Vel eg prøver å kvile meg innimellom, ser på TV, løyser kryssord, jobbar litt på macen og går nokre småturar i det «nye samfunnet». Har fått litt besøk, og då går no dagan. Men i går var det ikkje vanskeleg å få kvelden til å gå med tanke på Diamond League. Rart å sitje med ledningar i høgre arm og sjå utøvarane springe på same bana eg gjorde ein gong under det såkalla Golden League for lenge lenge sidan. Og fy flate for ein prestasjon av Karsten. Heilt rått. Trur blodtrykket mitt fauk opp i løpet av dei 46, 92 sekundane:)

Vel, no ventar eg på siste blodprøvene, så får svaret vise kva som skjer vidare. Og det fekk eg nett vite. Ikkje den beste beskjeden, så eg lyt være her til iallfall søndag. Uff….

Springerinneklem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s