Du køddar ikkje med underlivet

I forgårs på kvelden fekk eg akutte smerter på venstre side av magen. Heile natta var eit reint hel. Ja det var like før eg ringde 113, men klarte å halde meg til fastlege timen så kjapt det lot seg gjere dagen etter. Heldigvis fekk eg kome med eingong. Der blei eg derimot ikkje lenge. Ferda vidare gjekk rett til akutten med påfølgjande undersøkingar frå topp til tå, både utvendig og innvendig.

Eg fekk heldigvis smertestillande mellom all ventetida, men mat og drikke var det ikkje snakk om før dei visste meir. 10 timar etter på, altså igår kveld kom dommen: Betennelse i eine egglederen. Eg slapp operasjon, men har blitt satt på intravenøs antibiotika. Så no ligg eg her då på andre dagen, med min nye venn; kjortelen og «intravenøs stativet».

Eg må beundre sjukehus personellet. Det er klart at det dukkar opp nye fjes titt og ofte, men dei er super snille sjølv kor travle dei. Vi er heldige som bur i Norge.

Som sagt køddar du ikkje med underlivet. Det kan by heftige smerter utan forvarsel.
Springerinneklem

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s