Velkommen til bloggen min

Sidan Springerinne.blogg.no ikkje er å oppdrive lenger då blogg.no avslutta kapitelet i april, har eg valgt å lage meg ein ny. Har altfor stor skrivekløe til å ikkje kunne formidle treningstips, personlege meiningar, bilete med meir.

Om meg:
Eg er ei snart 40 år gamal dame som har bakgrunn som friidrettsutøver på nokolunde høgt nivå (3 NM gull på 800meter, Nordisk mester 800meter, deltok i Europamesterskapet for senior på 1500meter), men dette er lenge sidan, og i dag er kvardagen ein heilt anna.

Den består seg i å være mamma til Erle (2 år) og Noah (4,5 år), sambuer med Oddvar, redaktør for Magasina Friidrett og SKIsport i tillegg til å skrive faste treningssaker for Dagbladet. Har også skrive to bøker; MotbakkeMoro (-08) og Spring for livet (-16). Er opprinneleg frå Sandane i Nordfjord ( difor nynorsk), men bur på Lillehammer. Ein by eg stortrivast i.

Mine interesser:
I dag trenar eg når eg har tid og lyst, og då går det aller helst i springing, styrke, ski og sykling. Etter at eg blei mamma har det derimot gått litt opp og ned med treningsmotivasjonen, men eg prøver å halde meg i nokolunde form. Kompetansen innan trening og idrett er derimot ikkje borte. Elles er eg svært glad i reise, ete god mat, være med venner og sjølvsagt tilbringe tid med familien.

Nettstaden vil innehalde diverse. Det betyr mine meiningar rundt dagens kroppspress, om kvardagen generelt, nokre treningstips ( sunne vel og merke) og litt anna snacks.:)

Eg håpar du vil følgje meg, og gje meg gjerne tips til kva du vil lese om ved å sende mail til kriroset@gmail.com.


Mine to i fjor sommar.


Springing er utruleg kjekt når du er i form, og ein ypperleg treningsform for å kome i form. Bilde er teke på Mosodden, Lillehammer i fjor. Eg er dessverre ikkje i så god form i dag, men satsar på at motivasjonen kjem når sola begynner å varme.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s